1. Dokumentacija
  2. Ustvarjanje Anket
  3. Aktivnost/kvote ankete

Aktivnost/kvote ankete

Aktivnost ankete lahko določite glede na datum ali pa na kvoto. Te nastavitve najdete v zavihku ‘Urejanje – Nastavitve – Aktivnost / kvote’.

Aktivnost ankete

Aktivnost ankete določite tako da za začetek ankete izberete željeni datum v prvem oknu, v drugem pa izberete kdaj naj se anketa zaključi. Anketo lahko označite kot trajno, kar pomeni da bo aktivna, dokler je ne deaktivirate.

Kvote

Anketa se lahko deaktivira oziroma zaključi tudi po v naprej določenem številu odzivov, kar nastavite pri ‘ Kvote (omejitev števila odgovorov)’. Avtomatska nastavitev je ‘Ne’, vendar pa v primeru da želite imeti točno število odgovor, lahko izbirate med dvema možnostma:

  • Da, samo ustrezne enote (končane ali delno izpolnjene ankete) – sistem v kvoto ne bo štel tistih respondentov, ki anketo predčasno zapustijo.
  • Da, vse enote – v kvoto so štete vse enote, tudi tiste ki ankete ne zaključijo.

Ko izberete kriterij za kvoto, v okno vpišete koliko izpolnjenih anket želite ter na koncu shranite spremembe.

Pozor: Če sprememb ne shranite se ne bodo aplicirale.

Ko bo anketo izpolnila kvota respondentov, ki ste jo določili se bo anketa avtomatsko deaktivirala, ter se bo respondentom, ki bodo želeli jo izpolniti izpisalo sporočilo »Anketa ni več aktivna, ker jo je izpolnilo določeno število respondentov«. Če želite da se respondentom izpiše drugačno sporočilo, to storite s klikom na svinčnik.

Do zbranih podatkov in analiz podatkov lahko dostopate ne glede

How can we help?