Za vse dejavnosti

Programska rešitev AvaPolls je primerna za vse vrste uporabnikov in vse dejavnosti, saj je ob širokem naboru funkcionalnosti in najstrožjih varnostnih rešitvah enostavna za uporabo in tako primerna tudi za popolne začetnike na področju anketne metodologije.

Med privlačnimi in preglednimi anketnimi preoblekami boste zagotovo našli tako, ki ustreza vaši temi raziskovanja – pa naj gre za merjenje zadovoljstva strank, izvedbo tajnih volitev in glasovanj, ali izvedbo profesionalnih anket.

Amaterski uporabniki na področju anketne metodologije, ki potrebujejo enostaven uporabniški vmesnik, bodo veseli številnih anketnih predlog, samodejnih priporočil glede napak v anketi in nevidne roke programa, ki zna podatke po zajemu samodejno analizirati in pripraviti poročila skupaj z grafikoni različnih oblik.

Poslovni uporabniki bodo cenili, da lahko v aplikacijo AvaPolls z le nekaj kliki uvozimo bazo strank in jih povabimo k izpolnjevanju, sam program pa bo spremljal, kdo še ni odgovoril, omogočal pošiljanje opomnikov, zaznal prekinjene ankete, preskočena vprašanja in ostalo.

Akademski uporabniki in profesionalci bodo cenili širok spekter zelo naprednih anketnih funkcionalnosti, ki se skrivajo za preprostim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom: vključitev predhodnih odgovorov v besedilo vprašalnika (data piping); zmogljiv sistem vejitev glede na predhodne odgovore, kalkulacije ali ostale vnaprej določene pogoje.

Z AvaPolls lahko zbirate podatke prek spleta, telefona in osebnega anketiranja na terenu. Upravljate lahko panele respondentov, knjižnice in predloge vprašanj, podatke pa lahko kadar koli izvozite brez omejitev.

Zaradi edinstvene kombinacije enostavnosti uporabe, naprednih funkcionalnosti, vizualne podobe in varnosti podatkov, je aplikacija primerna za podjetja, ki bi želela zbirati mnenja strank ali izvajati interne evalvacije, raziskovalce in študente, mestne, občinske in druge uprave, ki bi želele preverjati mnenje volilnega telesa ter nenazadnje tudi posameznike, ki bi želeli izvesti preprostejšo, a še vedno kakovostno izvedeno anketo.

Poleg same aplikacije nudimo tudi prilagoditev funkcionalnosti po željah naročnikov, izdelavo anketnih predlog, skladnih s celostno podobo podjetja ali izdelka, ter metodološko in statistično podporo pri izvedbi raziskav.

Odprtokodna licenca (GNU GPL v2) omogoča prilagoditev aplikacije glede specifične potrebe strank in pomeni dolgoročno varno naložbo.

Scroll to Top